موج اف
 
پيوندهای روزانه

چقدر حاضری بدی اینطوری بخواب بری؟

[ دوشنبه ۳۱ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٢۳ ‎ق.ظ ] [ مژگان. ف ف ]
 
کلکسیون جواهرات استفان وبستر (StephenWebster )، با نام گناهان کبیره، در لندن برگزار شد. این مجموعه شامل 7 مدل انگشتر است که هر یک از آنها نماد یکی از هفت گناه کبیره می باشد.
اوایل عصر مسیحیت، راهبی یونانی به نام اواگریو دُ پونتو فهرستی از هشت گناه کبیره ارائه داد تا تمایلات منفی اصلی انسان را تعریف کند. ارتکاب هرکدام از این گناهان، می‌توانست انسان را به جهنم محکوم کند. پاپ گرگوری اولین تغییرات را در قرن شانزدهم در فهرست گناهان کبیره داد و فهرستی هفتگانه و رسمی از این گناهان منتشر کرد. در فهرست او، «اندوه» دیگر گناه محسوب نمی‌شد و جایش را به «تنبلی» داد.
این گناهان عبارتند از : تکبر (
Pride)، طمعکاری (Greed)، شهوت (Lust)، حسادت (Envy)، خشم(Wrath)، شکم پرستی  (Gluttony) و تنبلی (Sloth) .
هفت گناه کبیره از موضوعات مورد علاقه در وعظ و خطابه‌ها، نمایشنامه‌های اخلاقی و هنر اروپای قرون وسطا بوده‌است.
 
- طمعکاری (Greed):
 نماد حرص و آز  و طمعکاری شامل سکه های طلایی است که بر روی هم قرار گرفته اند و در بالاترین نقطه به یک الماس درخشان ختم می شوند.
 
 
 
- تنبلی (Sloth):
برای نمایش کاهلی و تنبلی، نگین آکوامارین را بر روی کوسن مخملی قرمز قرار داده.
 
 
 
- شهوت (Lust):
پاهایی با جورابهای ساق بلند که با بازوانی در هم پیچیده شده اند که نشانگر حیله گری در انگشتر شهوت می باشد.
 
 
 
- حسادت (Envy):
نماد حسادت شامل هیولایی چشم سبز است که زیر سری از سنگ زبرجد کمین کرده است.
 
 
 
- تکبر (Pride):
تکبر و غرور را با یک سنگ تانزانیت بنفش در حالی که با تعدادی از پرهای طاووس احاطه شده، نشان می دهد.
 
 
 
- شکم پرستی (Gluttony):
شکم پرستی شامل لب هایی پوشیده شده از جواهر قرمز رنگ با دندان های سفید براق آماده برای بلعیدن هر چیز خوردنی می باشد.
 
 
 
- خشم (Wrath):
برای نمایش خشم، دستان زنی را نشان می دهد که جامی پر از زهر را در خود جای داده است.
 
[ دوشنبه ۳۱ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٩:٤٦ ‎ق.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

 

یوسمیت Yosemite یک پارک ملی در ایالت کالیفرنیا –آمریکا است.این پارک در سال 1870 بعنوان پارک ملی انتخاب شد.

این آبشار یکی از دیدنی ترین چشم اندازها این پارک است که حدود 153 متر است. البته معروفیت این آبشار زمانی استد  که تبدیل به آبشار آتش می‌شود.

 این پدیده سالی یکبار هنگام غروب خورشید در اواخر ماه فوریه اتفاق می‌افتد.

زمان غروب خورشید، زاویه تابش و انعکاس نور آن بر این آبشار از آن یک آبشار آتش می‌سازد که چشم  هر بیننده‌ی را خیره می‌سازد.

چشم انداز بی نظیری از یک آبشار آتش که در انتها به رنگین کمانی زیبایی از رنگ های آتشین تبدیل  می‌شود.

این منظره بدیع تنها در دو هفته آخر ماه  فوریه و در یک زمان کوتاه چند روزه  ایجاد می‌شود. به همین  دلیل این پارک به "آبشار آتش یوسمیت" Yosemite Firefall  نیز معروف است.

 

[ شنبه ٢٩ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٥:٥٧ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

 

مواد اولیه :

  • گلابی چهار عدد
  • شربت آلبالو دو پیمانه (نیم لیتر)
  • شکر پنج قاشق سوپخوری
  • پودر دارچین دو قاشق مرباخوری

طرز تهیه:                                                            

 گلابی‌ها را پوست گرفته ساقه متصل به گلابی را نگه دارید. نوک پوست‌کن را از انتهای گلابی به قطر چهار سانتی‌متر فرو کرده بچرخانید تا دانه‌ها بیرون بیاید. گلابی‌ها را به صورت عمودی در قابلمه قرار دهید و شربت آلبالو و دارچین را هم اضافه کنید. زمان پخت گلابی معمولا 15 تا 20 دقیقه است. بعد از پخت، گلابی‌ها را داخل بشقاب سرو بگذارید. شکر را در شربت ریخته و بجوشانید تا حجم آن نصف و غلیظ شود. آن را روی گلابی‌ها ریخته و میل کنید.

[ چهارشنبه ٢٦ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:۳٩ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

 

مواد اولیه :

برنج پخته شده - 100 گرم

گوشت چرخ کرده گوساله - 400 گرم

سبزی ریحان خرد شده - 150 گرم

تخم‌مرغ - یک عدد

آرد نخودچی - دو قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل - به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن - به میزان لازم

مواد لازم برای سس کوفته:

پیاز خرد شده - دو عدد

رب گوجه‌فرنگی - دو قاشق غذاخوری

سیر - دو حبه

پیازچه - سه شاخه خرد شده

آبلیمو - پنج قاشق غذاخوری

روغن - به میزان لازم

    طرز تهیه :   

 ابتدا گوشت چرخ‌کرده را با سبزی خرد شده، تخم‌مرغ و آرد نخودچی مخلوط می‌کنیم و همراه با برنج پخته شده به مدت 15 دقیقه خوب ورز می‌دهیم یا 40 بار گوشت را به کف ظرف می‌زنیم تا خوب چسبندگی پیدا کند. بعد به اندازه یک گردو از این مخلوط برمی‌داریم و به شکل بیضی درمی‌آوریم و در روغن خوب سرخ می‌کنیم. در آخر کوفته‌ها را در سس می‌خوابانیم تا آب کوفته‌ها گرفته شود.

طرز تهیه سس کوفته :

ابتدا پیاز را نگینی خردکرده و در تابه‌ای سرخ می‌کنیم تا حدی که طلایی شود. پیازچه و سیر را اضافه می‌کنیم، وقتی خوب تفت خورد رب را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. دو لیوان آب اضافه می‌کنیم، وقتی آب‌جوش آمد کوفته‌ها را داخل آن قرار می‌دهیم.در ظرف را باز می‌گذاریم تا بجوشد تا حدی که در آخر یک لیوان آب باقی بماند.

نکته :

در پخت انواع کوفته‌ها نباید در ظرف گذاشته شود چون باعث وا رفتن کوفته‌ها می‌شود.آب لیمو را در آخر اضافه می‌کنیم 10 دقیقه قبل از سرو غذا. می‌توانید در تهیه این غذا از برنج گرد یا اگر در دسترس نداشتید خرده برنج استفاده کنید.

[ دوشنبه ٢٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٦:٥٢ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

گیلان + صومعه سرا + ضیابر + کتمجان

سلام دوستان اگه یادتون باشه توی پست های قدیمی ام یه مطلبی در مورد خونه مادر بزرگه (مادر بزرگ فرید جون) براتون گذاشته بودم به دلیل استقبال و درخواست بعضی دوستان عکس های جدیدی از خونه مادر بزرگه براتون گذاشتم برین حالشو ببرینهورا

برای ورود به خونه مادر بزرگ باید از روی این پل چوبی خوشگل بگذریماسترس

 

این جاده رو که می بینید خیابان خونه مادر بزرگه مژه

 

اینجا هم ورودی خونه مادر بزرگه چشمک

 

بالاخره خونه مادر بزرگهتشویق

 

مادر بزرگ همیشه در حال کار کردنه آخه کار واسه اون تفریحه و از اون لذت می بره

 

این هم آقا احمد و پسرشون مجید شیطون در کنار اسب

 این هم من و فرید جون قلب هستیم که با یه ژست جدید عکس گرفتیم آخه اونقدر عکس می گیریم که گاهی اوقات کلافه می شیم که این دفعه چه ژستی بگیریم

 

این هم یه عکسی هنری از آقا خروسهعینک

 

اردک های محترم از شنا برگشتن و خیلی منظم دارن می رن خونشون

 

و بالاخره یه عکس یادگاری با مادر بزرگه

 

نظر یادتون نرهبای بای

[ جمعه ٢۱ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٢:٢٧ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

 این پست رو تقدیم می کنم به رضا و ریحانه عزیز از شیراز که دوست داشتن الان اینجا باشن و از این بارون لذا ببرند.

 

از  اداره اومدم خوابیدمخمیازه الان از خواب پا شدم دیدم هنوزم که هنوز بی حوصله و عصبیسوال هستم (به خاطر تو سایت رصدمشغول تلفن) صدای بارون می اومد لااقل کمی منو آروم می کردهیپنوتیزم الان باید تو جاده گیسوم بودم از این بارون حالشو می بردمعینک خب الان نمی شه اگه جمعه بارون بود و موقعیت حتما می رم. مژه  رفتم سراغ کامپیوتر عزیزمقلببا اینکه از چشم درد و کتف درد کلافه هستم کلافه باز هم از رو نرفتم  .

سایت هواشناسی کمی راستگو رو آوردم مشاهده نمودم هوا فعلا خوبه کلی ذوق کردم

 

با این که 5 سالی هست ساکن رشت هستم  می دونم هوای اینجا این مدلی بازم باورم نمی شه کلی ذوق می کنم  چشمک فکرشو بکنید وسط تابستون صبح که داری می ری سرکار چتر به دست داری ولی بازم خیس می شی خیلی حال می ده .

رفتم کنار پنجره ماشا... اونقدر هم که آپارتمان جلوی چشمت هست نمی تونی اطراف رو دید بزنی از بارون لذت ببری (با تشکر از خدا) خواهشا همین جور بذار این هوا بمونه دیگه طاقت گرما رو نداریم البته به شرط وارد نشدن لطمه به کشاورزان محترم و زحمتکشتشویق

دوباره رفتم سراغ کامپیوتر آهنگ بارو بارو بارون هی گروه رستاک رو گوش دادم (من عاشق آهنگ های کردی و لری و ترکی و ... هستم) کلی انرژی گرفتم رفتم سراغ اون کار خفن اداره که لااقل کمی انجام بدم آخه خیلی خیلی زیادهگریه  بعدا برم سراغ افطاری خوشمزه سبز من دارم می یام

راستی اگه دوست دارین این آهنگ رو گوش بدین به این سایت مراجعه کنید.

http://www.aparat.com/v/ada5e0b63ef60e2239fa8abdd4aa2f8e3098

 

[ چهارشنبه ۱٩ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٦:۱٦ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

 

آیا شکل خوابیدن ما، می تواند حاوی اطلاعاتی در مورد شخصیت ما باشد؟ این ایده که موقعیت بدن حین خواب و شخصیت به هم ربط دارند، چیز تازه ای نیست. روانکاوان از دیر باز در پی اثبات چنین چیزی بودند و چنین ارتباطی به خوبی با تئوری رؤیای فروید سازگار است.
فروید باور داشت که وقتی به خواب می رویم، ما با ناخودآگاه خود که حاوی امیال ناخوشایند و ناخواسته مان است، تنها می مانیم، امیال و خواسته هایی که نمی خواهیم به صورت ارادی به آنها فکر کنیم. کارکرد رؤیا این است که امیال را به صورت نمادین و قابل قبول تری به ما عرضه کند.
فروید عقیده داشت که رؤیاها در حکم «مسیر شاهانه ای به سوی ناخودآگاه» هستند. بر اساس تئوری فروید، شخصیت ما تا حد زیادی انعکاس، چگونگی مدیریت و دفاع ما علیه امیال ناخواسته مان است.
فروید در حین بعضی از جلسات روانکاوی، از بیمارانش می خواست که در برابر او راحت باشند و به آرامی در موقعیتی که راحت هستند و معمولا در هنگام خواب به خود می گیرند، در بستر دراز بکشند و بعد از روی نحوه آرام گرفتن بیمارانش، به عنوان یکی از شاخص های ارزیابی شخصیت استفاده می کرد.
یکی از اشخاصی که کتابی در این زمینه تألیف کرده است، دکتر ساموئل دانکل است، او که یک روانپزشک مقیم نیویورک است، کتابی با عنوان «موقعیت های خواب: زبان شبانه بدن» نوشته است. در این کتاب او نوشته است که موقعیتی که در شب به بدنمان هنگام خواب می دهیم، بازتابی از کارها و چالش های روزانه مان است.
البته چیزهایی که تا اینجا برایتان نوشتم، زاویه دیدی روانشناسان را نشان می دهد، اگر از پزشکان دیگر مثلا از یک جراح مغز و اعصاب در مورد موقعیت خواب بپرسید، به احتمال زیاد چیزی که به شما خواهد گفت این است: بهترین موقعیت خواب، خوابیدن به پشت است. در این حالت سرتان باید کمی بالاتر از بدنتان قرار بگیرد و زاویه ای ۱۰ تا ۳۰ درجه ای با بدنتان داشته باشد. در این وضعیت بیشترین مقدار خون به مغزتان می رسد و تنفس بهتری خواهید داشت. بهتر است پاها هم کمی بالاتر از تنه قرار بگیرند.
از دید پزشکان، خوابیدن روی شکم اصلا خوب نیست، چون اعضای داخلی را تحت فشار قرار می دهد و ثابت شده است که کسانی که عادت دارند دمر بخوابند، بیشتر از دیگران دچار درد گردن و کمر می شوند.
اما «کریس ایدزیکوفسکی» که مدیر سرویس ارزیابی و مشاوره خواب است، اخیرا با بررسی شکل خواب یک هزار نفر، شش وضعیت شایع تر خواب را با اشکال شخصیتی مختلف مرتبط کرده است

 

Foetus position
۴۱ درصد افراد، در هنگام خوب، شکل جنینی به خود می گیرند. زن ها دو برابر مردها، دوست دارند که در این وضعیت به خواب بروند. این اشخاص برون گرا و در عین حال حساس هستند. ممکن است خجالتی باشند، اما زود صمیمی و خودمانی می شوند.

Log position
افرادی که به پهلو می خوابند، در حالی که دست ها و پاهایشان کشیده است. این افراد غالبا اجتماعی هستند، آنها آسان گیر هستند و زود اعتماد می کنند و حتی در مواردی ساده لوح هستند. ۱۵ درصد افراد در چنین وضعیتی می خوابند.

Yearner position
این افراد هم به پهلو می خوابند، ولی عادت دارند دستهایشان را در هنگام خواب در جلوی بدنشان بگیرند. ۱۳ درصد افراد در هنگام خوب این شکل را به خود می گیرند. این افراد، غالبا روشنفکر و در عین حال بدگمان و مشکوک هستند. آنها وقتی تصمیمی بگیرند، در پی گرفتن آن، ثابت قدم هستند.

Soldier position
افرادی که به پشت می خوابند و اصطلاحا وضعیت سرباز به خود می گیرند. ۸ درصد افراد دوست دارند، در این وضعیت به خواب بروند. این افراد غالبا آرام و خوددار هستند و از هیاهو پرهیز می کنند و دوست دارند خود و دیگران را به استانداردهای بالاتری برسانند. البته آنها در عین حال، احتمال دارد که در هنگام خواب خر و پف کنند.

Freefall position
افرادی که دمر می خوابند و دستشان را زیر بالش می گیرند یا بالش را بغل می کنند. ۷ درصد افراد در هنگام خوابع دمر می خوابند. آنها عجول و بی پروا هستند و از انتقادهایی که در مورد آنها می شود، استقبال نمی کنند.

Starfish position
موقعیت ستاره دریایی، افرادی که به پشت می خوابند، دستهایشان را بالا می گیرند و نزدیک سر و بالش می برند. ۵ درصد افراد این موقعیت را دوست دارند. این افراد شنونده های خوبی هستند و یاری رسان دیگران هستند، آنها دوست ندارند که در مرکز توجه دیگران قرار بگیرند. آنها بیشتر از دیگران، احتمال دارند که خر و پف کنند و بیشتر از بقیه دچار اختلال خواب می شوند.

تنها، ۵ درصد افراد در شب های مختلف، موقعیت خواب متفاوت اختیار می کنند و بقیه در همه شب ها، یکسان می خوابند.
تنها ۱۰ درصد افراد، در هنگام خواب، همه بدن را با پتو می پوشانند و سایر مردم، عضوی از بدن مثلا یک دست، یک پا یا هر دو پا را بیرون پتو می گذارند

[ دوشنبه ۱٧ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٦:۱٠ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

 

قارچ‌ها سوخت و ساز بدن را تحریک می‌کنند، سرشار از ویتامین D هستند، دستگاه ایمنی بدن را تقویت می‌کنند، از مثانه مراقبت می‌کنند و با بیماری‌ها مقابله می‌کنند.

قارچ

اندکی تأمل کنید و از نزدیک و با دقت به قارچ‌ها نگاه کنید. خواهید دید که این گیاهان چتری شکل چقدر زیبا و بامزه‌اند. باید بدانید همین گیاهان کوچک و با مزه خواصی دارند که شاید خیلی از ما به آن فکر هم نکرده باشیم.
برای آشنایی بیشتر با خواص قارچ با ما همراه شوید و مطالعه‌ی این مطلب کوتاه را از دست ندهید.

قارچ‌ها سرشار از ویتامین D هستند

در میان تمام گیاهان فقط قارچ‌ها هستند که به کمک نور خورشید ویتامینD تولید می‌کنند. هر اندازه که میزان اشعه‌های ماورای بنفش B بالا باشد sterol های گیاهان بیشتر به ویتامین D تبدیل می‌شود.
پس قارچ میل کنید تا ویتامین D بدن‌تان را تأمین کنید و یا افزایش دهید و استخوان‌ها، دندان‌ها و ناخن‌های سالم‌تری داشته باشید.

قارچ‌ها متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن را تحریک می‌کنند

ویتامین‌های گروه B در تبدیل گلوسیدها به کربنات نقش موثری دارند. کربنات‌ها وظیفه‌ی تولید انرژی مورد نیاز بدن را بر عهده دارند. این مواد غذایی خوشمزه همچنین به سوخت و ساز چربی‌ها و پروتئین‌ها کمک می‌کنند.
قارچ‌های سفید، عملکرد دستگاه ایمنی بدن را تحریک می‌کنند. این نوع قارچ‌ها تولید پروتئین‌های ضد ویروس و دیگر پروتئین‌هایی که از سلول‌های بدن آزاد می‌شوند را افزایش داده و به این ترتیب از بافت‌های بدن محافظت می‌کند.
قارچ‌ها حاوی میزان زیادی ویتامین B2 و B3 می‌باشند: 100 گرم قارچ سفید یعنی حدود 6 عدد قارچ متوسط به ترتیب 36 درصد ویتامینB2 و 30 درصد ویتامین B3 مورد نیاز روزانه‌ی بدن را تأمین می‌کنند.

قارچ‌ها دستگاه ایمنی بدن را تقویت می‌کنند

نتایج پژوهشی که روی موش‌ها انجام گرفت و در American Society for Nutrition به چاپ رسید نشان می‌دهد که قارچ‌های سفید، عملکرد دستگاه ایمنی بدن را تحریک می‌کنند.
این نوع قارچ‌ها تولید پروتئین‌های ضد ویروس و دیگر پروتئین‌هایی که از سلول‌های بدن آزاد می‌شوند را افزایش داده و به این ترتیب از بافت‌های بدن محافظت می‌کند.

قارچ‌ها از مثانه‌تان مراقبت می‌کنند

بررسی هفت پژوهش منتشر شده در Cancer Epidemiology Biomarkers & Prevention نشان داده است هر اندازه که میزان سلنیوم بدن بالا باشد خطر رشد سرطان مثانه به ویژه در زنان کمتر می‌شود.
صد گرم قارچ سفید 17 درصد نیازهای روزانه‌ی بدن را تأمین می‌کند.

قارچ‌ها با بیماری‌ها مقابله می‌کنند

سبزیجات رنگی نیز حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان‌ها هستند که با رادیکال‌های آزاد مقابله می‌کنند. اما بر اساس نتایج پژوهشی که در Penn State University به چاپ رسید حاکی از آن است قارچ‌ها نیز به اندازه‌ی فلفل‌های قرمز، قابلیت و توانایی جذب رادیکال‌های اکسیژنه را دارا می‌باشند.

[ یکشنبه ۱٦ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٠:٠۱ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

[ جمعه ۱٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱۱:٥۳ ‎ق.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

تصاویری تماشایی که میلیونها کاربر وب را شیفته کرده است نشان می دهد یک شامپانزه با شیشه مشغول شیر دادن یک توله ببر است.

 گزارش خبرگزاری مهر، در طبیعت گاهی صحنه هایی دیده می شود که قبول آن چندان آسان نیست. یکی از این موارد که میلیونها کاربر وب شیفته خود کرده است در باغ وحش "ساموت پراکان" در پایتخت تایلند به ثبت رسیده است.

براساس گزارش لاستمپا، در این تصاویر، یک شامپانزه همانند یک مادر خوانده یا پرستار بچه با استفاده از شیشه شیر مشغول شیر دادن به یک توله ببر 28 روزه است و هنگام شیر دادن به توله ببر به بازدیدکنندگان لبخند می زند.

[ چهارشنبه ۱٢ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۸:٢٩ ‎ق.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

 

مواد اولیه:
برنج دو پیمانه
نمک و آب به میزان لازم
گوشت چرخ‌کرده 300 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
هویج و سیب زمینی آب‌پز و پیاز از هر کدام یک عدد
نخودفرنگی پخته‌شده و رشته پلویی از هر کدام یک پیمانه
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
برای تهیه رشته پلو ابتدا برنج را به مدت دو ساعت خیسانده و سپس در مقداری آب در حال جوش می‌ریزیم. رشته را هم سه دقیقه قبل از آبکش کردن برنج به آن اضافه و بعد آبکش کرده و دم می‌کنیم. پیاز را رنده‌ نموده و با گوشت چرخ‌کرده، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم و آن را به صورت قلقلی در می‌آوریم. یادتان باشد که به گوشت‌ها کمی آرد بزنید تا به هم نچسبند. سپس قلقلی‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم. رب گوجه‌فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت داده و به آن آب اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس قلقلی‌ها را به آن افزوده و اجازه می‌دهیم تا حسابی بپزد و در انتها هویج و سیب‌زمینی‌ نگینی‌ خردشده و نخودفرنگی‌ها را به آن افزوده و هم می‌زنیم. رشته پلو را در ظرف کشیده و این مایه را روی آن ریخته و سرو می‌کنیم. 

[ جمعه ٧ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:۱۸ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

فستیوال مجسمه های زنده در اسپانیا ( تصویری) تصاویر زیر متعلق به یک خیابان در اسپانیا میباشد که در فستیوال های سالیانه ای که برگزارد میشود اشخاص مختلف خود را به صورت مجسمه در میاورند و برای ساعت ها به یک حالت و بدون حرکت می ایستند. آنها در مقابل این کار زیبا توسط شهروندان و توریست ها مبالغی را به صورت هدیه دریافت میکنند.

 

[ سه‌شنبه ٤ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٥:٥۱ ‎ق.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

اندرین ره می تراش و می خراش           تا دم آخر دمی غافل مباش

[ شنبه ۱ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ٥:٤٩ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

ترانه ی ما ترانه ی بیهودگی نیست چرا که عشق حرفی بیهوده نیست.
موضوعات وب
RSS Feed