موج اف
 
پيوندهای روزانه

یلداست ، بگذاریم هر چه تاریکی هست

هرچه سرما و خستگی هست تا سحر از وجودمان رخت بربندد

امشب بیداری را پاس داریم تا فردایی روشن راهی دراز باقیست . . .

شب یلدا مبارک

[ چهارشنبه ٢٩ آذر ۱۳٩۱ ] [ ٥:٠٦ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

                   قشنگ ترین تصویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست

 

فرید عزیزم بهترین انتخاب عمرم همراه شدن با تو در مسیر زندگی است 
هر چیز خوبی در دنیا فقط یکیست . ...... شاخه گل به مناسبت ....... سالگرد 
آشنایی مان تقدیمت میکنم ٫ بهترین انتخاب زندگی ام را فراموش نمیکنم

[ چهارشنبه ٢٩ آذر ۱۳٩۱ ] [ ٥:٠٥ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

پرشین خودرو: بعد از حرف و حدیث‌های بسیار و شایعات گسترده، بالاخره گران‌ترین خودروی دنیا به صورت موقتی وارد ایران شد.

تصاویری از گمرک بندر انزلی منتشر شده که نشان می‌دهد یک دستگاه بوگاتی خوش‌رنگ وارد خاک ایران شده است.

به گزارش بازار خبر، داستان از این قرار است که بوگاتی فوق از طریق کریدور ایران از مبدا به مقصد روسیه ارسال خواهد شد.

بوگاتی فوق از مدل Veyron است. خودرویی با موتور 8 لیتری 16 سیلندر با آرایش Wشکل. قدرت این محصول 1000 اسب‌بخار است.

قیمت این مدل بوگاتی یک میلیون و 200 هزار دلار است.

 

 

 

 

[ سه‌شنبه ٢۸ آذر ۱۳٩۱ ] [ ٦:۱٢ ‎ق.ظ ] [ مژگان. ف ف ]
 
چای زمستانی مخصوص گلو درد
 
مطابق عکس برشهای لیمو ترش و زنجبیل تازه را در ظرف شیشه ای در داری با عسل مخلوط کرده و داخل یخچال بگذارید پس از مدتی مخلوط ما فرم ژله مانندی به خود میگیرد.
در هنگام مصرف یک قاشق غذاخوری از ژله را به یک لیوان آب جوش اضافه کرده و میل نمایید.
این ترکیب را میتوانید بمدت دو تا سه ماه در یخچال نگهداری کنید.
[ شنبه ٢٥ آذر ۱۳٩۱ ] [ ٥:٠٢ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

پاستیتسیو خوراکی اصالتاً یونانی است که به عنوان یک وعده غذایی غنی، سنگین و چرب و چیلی مناسب ذائقه ایرانی! و ناهاری دلچسب است. پیشنهاد می‌شود برای اینکه غذایی رژیمی‌‌تر داشته باشید به جای گوشت قرمز، از مرغ، بوقلمون یا شترمرغ در طبخ آن استفاده کنید تا بعد از صرف غذا بتوانید حرکت کنید!

 

 

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

 

   گوشت گوساله چرخ‌کرده : ۴۵۰ گرم
   پیاز بزرگ ساطوری:  یک عدد
   رب گوجه‌فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
   آب مرغ یک پیمانه: ۲۵۰ میلی‌لیتر
   دارچین: یک قاشق چایخوری
   پاستای فرمی:  ۳۰۰ گرم
   خامه سفت    :   ۳۰۰ میلی‌لیتر
   کره:  ۲۵ گرم
   آرد: ۲۵ گرم
   گوجه‌فرنگی متوسط ورقه ورقه:  ۲ عدد
   نمک و فلفل: به میزان لازم

 

روش تهیه :

 

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. گوشت چر‌خ‌کرده و پیاز را در یک تابه نسوز بدون روغن روی شعله متوسط تفت دهید. دائم آن را هم بزنید تا پیاز نرم شده و گوشت قهوه‌ای کم‌رنگ شود.
رب گوجه‌فرنگی،‌ دارچین و آب مرغ را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بزنید. در تابه بسته و ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید.

 

پاستا را در یک قابلمه آب جوشان و نمک ۱۲-۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شود،‌ اما کامل نپزید.

 

در یک ظرف نسوز مناسب که چرب شده است پاستا و مایه گوشت را به ترتیب لایه لایه بچینید.

 

کره را در یک قابلمه آب کنید، آرد را ۳۰ ثانیه در آن تفت داده و خامه را اضافه کنید. هنگامی که سس گرم شد و مواد کاملاً و یک‌دست با هم مخلوط شدند  نمک و فلفل زده و از روی شعله بردارید.

 

چند قاشق از سس را روی مایه گوشت و پاستا ریخته و گوجه‌فرنگی‌های حلقه‌حلقه را روی آن بچینید. باقی سس را روی گوجه‌فرنگی ریخته و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود سپس با سالاد سرو کنید.

 

[ یکشنبه ۱٩ آذر ۱۳٩۱ ] [ ۳:٠٧ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

[ یکشنبه ۱٢ آذر ۱۳٩۱ ] [ ٥:۳٧ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]

[ جمعه ۱٠ آذر ۱۳٩۱ ] [ ٤:۳٤ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

ترانه ی ما ترانه ی بیهودگی نیست چرا که عشق حرفی بیهوده نیست.
موضوعات وب
RSS Feed