موج اف
 
پيوندهای روزانه

نمی تونم از هیچ کدومشون بگذرم همشون خوشمزه


اسپاگتی با سبزیجات فصل

 اگر شما هم رژیم گیاهخواری دارید و همچنان به دنبال غذاهای جدیدی که با سبزیجات فصل درست می‌شوند هستید، این هفته یک غذای خوشمزه ایتالیایی را به شما پیشنهاد می‌کنیم

که با انواع سبزی‌های بهاری پخته می‌شود. در این اسپاگتی به جای گوشت از مخلوط باقالاسبز، نخودفرنگی و لوبیا سبز استفاده شده است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

- پاستای رشته‌ای (اسپاگتی)؛ 500 گرم
- باقالای ریز؛ 160 گرم یا یک پیمانه سرپر (از پوست دوم جدا شود)
- کره؛ 40 گرم
- کرفس؛ یک ساقه (خرد شود)
- نخود فرنگی؛ 160 گرم
- خامه؛ یک و یک‌چهارم پیمانه
- پنیر پارمسان؛ 50 گرم
- لوبیا سبز تازه؛ 100 گرم (پاک کرده و خرد شود)
- نمک و فلفل؛ به میزان لازم

روش پخت:

1 - قابلمه‌ای را تا نیمه آب کرده، پس از اضافه کردن مقداری نمک و روغن مایع، روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب آن به جوش آید. سپس پاستا را در آب در حال جوش بریزید و مدت یک ربع حرارت دهید و پس از گذشت این مدت، پاستا را در سبدی آبکشی کنید.
2- در این فاصله، قابلمه دیگری حاوی آب روی اجاق‌گاز قرار دهید و صبر کنید تا آب بجوشد، سپس لوبیا سبز را در آب بریزید و بگذارید بپزد. در مراحل پایانی پخت، باقالا را نیز اضافه کنید و مدت 5 دقیقه دیگر حرارت دهید تا باقالا نیز بپزد. در ظرف دیگری نخودفرنگی را نیز آب‌پز کنید.
3 - کره را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود، سپس کرفس خرد شده را در کره تفت دهید. پس از آن، نخود فرنگی را همراه با خامه اضافه کنید و 3 دقیقه حرارت دهید.
4 - حالا لوبیا سبز، باقالاسبز و پنیر را در مخلوط نخودفرنگی و کرفس بریزید و پس از اضافه کردن کمی نمک و فلفل، به مدت یک دقیقه حرارت دهید.
در پایان اسپاگتی یا همان پاستای رشته‌ای را در ظرف مورد نظر بریزید و سس سفید را همراه مخلوط سبزیجات روی آن بریزید و با قاشق کمی با هم مخلوط کنید.

---------------------------

فلفل‌پلو با مرغ

 فلفل‌پلو، اگرچه در مرحله اول، غذایی عجیب و خیلی تند و تیز و متعلق به کشور هندوستان به نظر می‌رسد
ولی آن‌قدر هم که فکر می‌کنید، تند نیست، زیرا به طور کلی فلفل سیاه بیشتر از آنکه طعم تندی داشته باشد، دارای عطر و بوی خاصی است؛ در ضمن شما می‌توانید با توجه به ذائقه‌تان، میزان فلفل را کم یا زیاد کنید. ولی به هر صورت، فلفل حتی در میزان کم نیز طعم تندی دارد که برای دوستداران این طعم، بسیار خوشایند و دلچسب است؛ بنابراین اگر از جمله این افراد هستید و می‌خواهید غذایی متفاوت بخورید، آن را امتحان کنید. این غذا به راحتی آماده می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

- برنج، 4 پیمانه
- دانه فلفل سیاه، یک قاشق سوپ‌خوری
- مرغ، یک کیلو و 200 گرم
- نمک به میزان لازم
- زعفران ساییده شده به مقدار کافی
- پیاز،2 عدد متوسط
- زردچوبه، نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

1 - ابتدا برنج را پاک کرده و پس از شستن، چند ساعت در آب خیس کنید؛ سپس پیازها را پوست کنده و به صورت درشت خرد کنید.
2 - قابلمه‌ای متوسط آماده کرده و تکه‌های مرغ پاک شده و شسته شده مرغ را به همراه 4لیوان آب در آن بریزید و بگذارید به جوش آید.
بعد از آنکه کف روی آب را گرفتید، مقداری نمک، زردچوبه، یک دوم قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را به آب آن اضافه کنید و بگذارید مرغ به طور کامل بپزد.
نکته: در صورتی که احساس کردید مرغ کمی بوی ناخوشایندی می‌دهد، 2عدد هویج را پوست گرفته و هنگام پخت، داخل آب آن بریزید.هویج بوی زهم مرغ را به خوبی خواهد گرفت.
3 - بعد از آنکه مرغ خوب پخته شد، آب آن را صاف کرده و در کاسه‌ای بریزید.
4 - قابلمه‌ای متناسب برای 4 پیمانه برنج آماده کنید و برنج خیس‌کرده را بدون آب در آن بریزید، سپس به جای آب به‌همان میزان، آب مرغ صاف شده اضافه کنید.
برای این کار بهتر است آب مرغ را هنگام ریختن در قابلمه، پیمانه کنید. (روش پخت این برنج کته است؛ پس به روش معمول به همان تعداد پیمانه برنج، آب نیاز دارد).
نکته: اگر آب مرغ- با توجه به میزان برنج- کافی نبود، آب جوشیده به آن اضافه کنید.
5 - حالا نوبت دانه‌های فلفل سیاه است. پس از اضافه کردن دانه‌های فلفل، قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.
بعد از اینکه آب بخار شد، کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و دم‌کنی را روی قابلمه قرار دهید.
نکته 1: حین جوشیدن برنج، آب آن را بچشید و در صورتی که نمکش کم بود، کمی نمک اضافه کنید.
نکته 2: فلفل‌ها را پیش از ریختن داخل برنج پاک کرده و بشویید چون ممکن است بین آنها چوب یا سنگریزه وجود داشته یا خاکی باشد.
نکته 3: اگر رژیم کم‌چربی دارید، با توجه به اینکه برنج در آب مرغ پخته می‌شود، دیگر نیازی به اضافه کردن روغن هنگام دم کردن نیست؛ به‌خصوص اگر در میان تکه‌های مرغ، بال هم موجود باشد.
در پایان، این پلوی خوش‌طعم و معطر را همراه مرغ سروکنید و از خوردن آن لذت ببرید.
-------------------------------------------

چیکن استروگانف

از جمله مواد تشکیل دهنده این غذای لذیذ، سینه مرغ،‌قارچ، فلفل سبز،‌روغن زیتون و سس باربکیو است.

 زمان تهیه: 30 دقیقه

زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم برای 6 نفر:

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: سه عدد،‌به صورت
 حلقه‌های نازک بریده شود.

فلفل دلمه‌ای: یک عدد، تخم آن
 درآورده شود و نازک بریده شود.

نمک: یک و نیم قاشق چای‌خوری

فلفل: یک و نیم قاشق چای‌خوری

قارچ متوسط: 15 عدد، نازک بریده شود.

سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 4 عدد
که به صورت رشته‌ای با ضخامت
 یک سانتی‌متر درآورده شود.

آب مرغ: 2 پیمانه

سس باربکیو: 2 قاشق غذاخوری

خردل: 2 قاشق غذاخوری

سس قرمز تند: یک قاشق چای‌خوری

خامه ترش: نصف پیمانه

 طرز تهیه:

1- در یک تابه بزرگ، یک قاشق روغن بریزید و پیازها را حدود 8 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.

2- فلفل دلمه‌ای، 2/1 قاشق چای‌خوری نمک و 4/1 قاشق چای‌خوری فلفل و قارچ‌ها را به تابه اضافه کنید و حدود 6 دقیقه یا تا زمانی‌که آب قارچ‌ها روان شود، آن‌ها را تفت دهید.

3- مواد فوق را از صافی رد کنید و حدود 2/1 پیمانه از آب حاصله را نگه دارید.

4- تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن باقی‌مانده را در آن بریزید.

روی سینه مرغ، باقی‌مانده نمک و فلفل را بپاشید و حدود 5 دقیقه آن‌ها را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس مخلوط قارچ و فلفل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

5- آب مرغ و سبزیجات را در ظرف بجوشانید و هرچه از مواد به ته تابه چسبیده را با یک قاشق چوبی از ته ظرف جدا کنید و بگذارید همراه با سس بجوشند.

6- سس باربکیو، خردل، و سس قرمز تند را به محتوای ظرف اضافه کنید بگذارید تا آنجا بجوشند که یک و نیم پیمانه آب از آن‌ها باقی بماند. آب باقی‌مانده باید کمی غلیظ باشد.

7- حرارت را کم کنید و خامه ترش را به آن اضافه کنید و دیگر نگذارید سس بجوشد.

8- سپس مرغ و سبزی‌جات را به تابه اضافه کنید و تا حدی به آن‌ها حرارت دهید که گرم شوند.

9- چیکن استروگانف را می‌توانید روی انواع برنج و ماکارونی بریزید یا همراه با نان تست میل کنید.
-------------------------------

سوپ زمستانی خوشمزه!

این سوپ لذیذ و سرشار از ویتامین رادر روزهای زمستانی میل کنید، مخصوصا اگر سرماخورده‌اید.

مواد لازم:

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

کدو حلوایی: 2/1 ، به صورت مکعبی شده

هویج: یک عدد تکه تکه شده

کرفس: 2 شاخه قطعه قطعه شده

پیاز: یک عدد خرد شده

سیب زمینی: یک عدد خرد شده

سیر: 4 حبه کاملا ریز شده

آب سبزیجات: 4 پیمانه

نمک: مقدار لازم

فلفل سیاه: مقدار لازم

پیازچه: 2 قاشق غذاخوری خرد شده

 طرز تهیه:

1- روغن را در قابلمه بریزید.

 2- کدوهای مکعبی شکل، هویج‌‌ها، کرفس‌ها، پیازها را در روغن زیتون حدود 4 دقیقه سرخ کنید تا نرم و طلایی رنگ شوند.

 3- سیر خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر آن‌ها را سرخ کنید.

 4- آب سبزیجات را روی آن‌ها بریزید.

 5- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید جوش بیاید.

 6- سپس حرارت را کم کرده و 30 دقیقه بگذارید آرام بجوشد تا سبزیجات نرم شوند.

 7- نمک و فلفل را به محتوای قابلمه اضافه کنید.

 8- با استفاده از یک همزن، مخلوط را به صورت پوره درآورید و آن را در ظرف مخصوص سوپ که قبلا آماده کرده‌اید، بریزید.

 9- روی آن را با پیازچه‌های خرد شده تزیین کنید.

-------------------------

کلوچه لیمویی راحت و خوشمزه!

برای ایجاد یک مزه ی بزرگ باید به دنبال لیمو های بزرگ باشید. میوه های زرد رنگ براق، دانه درشت و آبدارند. برای صرفه جویی در زمان، و پریدن از یک مرحله، به جای کرم از بستنی برای وسط کیک استفاده کنید.

مواده لازم
• 2/1- 1  فنجان آرد کیک
• 1  قاشق چای خوری بکینگ پودر
• 4/1  قاشق چای خوری نمک
• 4/1  قاشق چای خوری جوش شیرین
• 6 قاشق سوپ خوری کره بدون نمک
• 1 فنجان شکر
• 2 قاشق سوپ خوری شکر
• 3 تخم مرغ بزرگ
• 4/1 قاشق چای خوری وانیل
• 3/1 فنجان شیر 
• 1 لیموی بزرگ و 4/1 فنجان آب لیمو
• 1 فنجان کرم
• 2 قاشق سوپ خوری زنجبیل

دستور
1-  درست کردن کیک:

دمای فر را روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید. در یک ظرف جداگانه آرد، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را الک کنید. 1 فنجان شکر و کره را در یک کاسه متوسط ریخته و آن ها را با دستگاه مخلوط کن و با سرعت متوسط تا زمانی که پف کند، مخلوط کنید. یکی یکی تخم مرغ ها را به خمیر اضافه کرده و مخلوط کنید، بعد به تناوب آرد را به خمیر اضافه کرده تا وقتی که ترکیب شوند آن ها را مخلوط کنید. آب لیمو را هم بزنید و به آن ها اضافه کنید.  3/1 از خمیر را در یک ظرف سفالی ریخته و آن را در فر قرار دهید تا زمانی که لبه های آن طلایی شود که حدودا 10 دقیقه طول می کشد. زمانی که آن را از فر در می آورید اجازه دهید تا خنک شود، بعد از 5 دقیقه آن را برگردانید تا کاملا خنک شود.

2- درست کردن کرم:

دو قاشق شکر باقی مانده و زنجبیل را به کرم اضافه کنید و هم بزنید و به اندازه 2/1 اینچ روی کیک ها بمالید و آن ها را سرو کنید.  

-------------------------

میگو با سس خردل

این غذای خوشمزه را برای مناسبت‌های ویژه، خیلی سریع و آسان تهیه کنید

زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

پیاز خرد شده: 4/1 پیمانه

سیر کاملا خرد شده: 2 حبه

روغن زیتون: 2 قاشق چای‌خوری

آب سیب: 4/1 پیمانه

خردل: 2 قاشق غذاخوری

فلفل: 8/1 قاشق چایخوری

میگوی پوست کنده متوسط : 340 گرم

 

گوجه فرنگی کوچک: یک عدد تخم گرفته و برش خورده

 

طرز تهیه:

1- در یک تابه نچسب، پیاز و سیر را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.

2- آب سیب، خردل و فلفل را به ظرف اضافه کنید و آن‌ها را بجوشانید،‌ سپس حرارت را کم کنید.

3- میگوها را درون مواد در حال جوش بریزید و آن‌ها را تا زمانی که صورتی رنگ شوند بپزید.

4- گوجه فرنگی‌های خرد شده را به محتوای ظرف اضافه کنید و بگذارید بپزند.

[ چهارشنبه ۳٠ دی ۱۳۸۸ ] [ ٩:٢۱ ‎ق.ظ ] [ مژگان. ف ف ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

ترانه ی ما ترانه ی بیهودگی نیست چرا که عشق حرفی بیهوده نیست.
موضوعات وب
RSS Feed