موج اف
 
پيوندهای روزانه

 

مواد اولیه:
برنج دو پیمانه
نمک و آب به میزان لازم
گوشت چرخ‌کرده 300 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
هویج و سیب زمینی آب‌پز و پیاز از هر کدام یک عدد
نخودفرنگی پخته‌شده و رشته پلویی از هر کدام یک پیمانه
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
برای تهیه رشته پلو ابتدا برنج را به مدت دو ساعت خیسانده و سپس در مقداری آب در حال جوش می‌ریزیم. رشته را هم سه دقیقه قبل از آبکش کردن برنج به آن اضافه و بعد آبکش کرده و دم می‌کنیم. پیاز را رنده‌ نموده و با گوشت چرخ‌کرده، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم و آن را به صورت قلقلی در می‌آوریم. یادتان باشد که به گوشت‌ها کمی آرد بزنید تا به هم نچسبند. سپس قلقلی‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم. رب گوجه‌فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت داده و به آن آب اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس قلقلی‌ها را به آن افزوده و اجازه می‌دهیم تا حسابی بپزد و در انتها هویج و سیب‌زمینی‌ نگینی‌ خردشده و نخودفرنگی‌ها را به آن افزوده و هم می‌زنیم. رشته پلو را در ظرف کشیده و این مایه را روی آن ریخته و سرو می‌کنیم. 

[ جمعه ٧ امرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱:۱۸ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

ترانه ی ما ترانه ی بیهودگی نیست چرا که عشق حرفی بیهوده نیست.
موضوعات وب
RSS Feed