موج اف
 
پيوندهای روزانه

پیازچه سرشار از مواد مغذی است و طعم مطبوع و متفاوتی را به غذای شما اضافه می‌کند. پیازچه 5000 سال پیش در باغ‌های چینی پرورش داده می‌شد و مصریان باستان آن را به عنوان سمبل کائنات پرستش می‌کردند.

 
این خوردنی بسیار مغذی و پرخاصیت ترکیبی از خواص مفید پیاز و سبزیجات را با هم دارد. پیازچه منبع غنی از ویتامین K، ویتامین C و همچنین منبع بسیار مفیدی از ویتامین A است.
 

افزودن پیازچه به سبزیجات دیگر مثل سیب‌زمینی، گل کلم، قارچ و سویا طعم بسیار خوشایندی به غذا می‌دهد و در سالاد نیز طعم و بوی آن ملایم‌تر از پیازهای دیگر است.

 
به گزارش پایگاه اینترنتی ارگانیک، همانطور که مطرح شد پیازچه منبع غنی از ویتامین‌ها و املاح است که به درمان بسیاری از ناخوشی‌ها و بیماری‌ها کمک می‌کند و همچنین تاثیرات و پیامدهای مضر بیماریهای دیگر را نیز کاهش می‌دهد. برخی از بارزترین
 

خواص این سبزی عبارتند از:


-‌ پیازچه قندخون را کاهش می‌دهد
 

- برای کاهش و بهبود مشکلات روده‌ای و معده‌ای موثر است

 
- اغلب بعنوان دارویی برای مقابله با سرماخوردگی‌ عادی استفاده می‌شود
 

- همچنین بعنوان یک اشتهاآور و نیز برای کمک به هضم غذا بسیار مفید است
 

- پیازچه هم چنین سرعت گردش خون را در بدن افزایش می‌دهد.

[ دوشنبه ۱٦ آبان ۱۳٩٠ ] [ ۳:٢۳ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

ترانه ی ما ترانه ی بیهودگی نیست چرا که عشق حرفی بیهوده نیست.
موضوعات وب
RSS Feed