موج اف
 
پيوندهای روزانه

 

کالتزونه یا کالتسونه (Calzone) یه غذای ایتالیایی خوشمزه

یکى از پر طرفدارترین غذاهاى ایتالیایى کالزونه است . طرز تهیه این غذا بسیار ساده است و براى میز شام شما گزینه بسیار مناسبى است.


 

 

مواد لازم:  

7گرم:مخمر

نصف قاشق چایخوری:شکر

آب ولرم: 180 میلی لیتر

300 گرم :آرد سفید

یک قاشق غذاخوری :شیر 

2 قاشق غذاخوری :روغن زیتون

150 گرم:سوسیس یا کالباس

یک عدد متوسط :پیاز خرد شده

یک حبه:سیر خرد شده  

یک قاشق غذاخوری :ریحان خرد شده

یک قاشق غذاخوری :گوجه فرنگی خرد شده 

2 قاشق سوپ خوری :زیتون خرد شده

100 گرم:پنیر موزارلا

به مقدار لازم:نمک 

طرز تهیه : 

سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یک دقیقه تفت می دهیم.

سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده وبعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود

مخمر، شکر و آب ولرم را داخل یک ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مکانی گرم به مدت 10 دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمک و روغن را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد می افزاییم و به مدت 5 دقیقه آن را ورز می دهیم. بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار می دهیم

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده وآن را پهن می کنیم ،دایره ای به قطر 25 سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد کالزونه پر کرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم.

سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می کنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن کالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با مقداری شیر آغشته می کنیم در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کرده و یا با چاقو برش هاى کوچکى روى سطح دهید وسپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم.

[ شنبه ۸ اسفند ۱۳۸۸ ] [ ۱٠:۳٦ ‎ق.ظ ] [ مژگان. ف ف ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

ترانه ی ما ترانه ی بیهودگی نیست چرا که عشق حرفی بیهوده نیست.
موضوعات وب
RSS Feed