موج اف
 
پيوندهای روزانه

یه روش دیگه کیک هویج راحت و خوشمزه

مواد لازم:

  • تخم‌مرغ 4 عدد
  • شکر 300 گرم
  • روغن مایع 250 میلی لیتر
  • آرد 300 گرم
  • هویج رنده شده 3 لیوان
  • بکینگ‌پودر یک و نیم قاشق چایخوری
  • جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
  • دارچین 2 قاشق غذاخوری
  • پودر گردو 50 گرم
  • پودر قند و پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه:
تخم‌مرغ‌ها را کاملاً با شکر مخلوط کرده سپس به ترتیب روغن و آرد را نیز کم‌کم اضافه کنید. حال بکینگ‌پودر، جوش شیرین، دارچین و گردو را هم افزوده و مخلوط کنید. در آخر هویج رنده شده را هم به بقیه مواد اضافه کنید. ظرف نسوزی را کمی چرب کرده و قدری آردپاشی کنید. مایه کیک را به طور یکنواخت در آن ریخته و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده است در طبقه وسط قرر دهید و اجازه دهید تا کیک به مدت یک ساعت بپزد. بعد از پخت صبر کنید تا کیک سرد شود. سپس آن را با پودر قند و پودر پسته تزیین کنید.

نکته: هر 15 دقیقه درجه حرارت فر را قدری کم کنید. مثلاً در 15 دقیقه دوم حرارت را از 350 به 300 درجه  فارنهایت برسانید و به همین ترتیب تا پایان کار.

[ چهارشنبه ۱٥ آبان ۱۳٩٢ ] [ ٥:٢٠ ‎ب.ظ ] [ مژگان. ف ف ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

ترانه ی ما ترانه ی بیهودگی نیست چرا که عشق حرفی بیهوده نیست.
موضوعات وب
RSS Feed